Autor: 16:00 Aktuelno, Reportaže

Vinoteka KRIVINA – Novi Sad dobija novi način degustacije u vinotekama

Kako je jedna novosadska vinoteka promenila način u skupim vinima i destilatima. Novi koncept za Novi Sad.

Ako bismo sudili po ponudi koju pravi hedonsiti imaju pred sobom, reklo bi se da je za Novosađane oktobar počeo jednim veoma važnim događajem.

Naime, u petak 1. oktobra otvorena je novosadska Kuća Rakije i Vina, pod zvaničnim (prirodnim) nazivom KRIVINA! Mi smo imali tu čast da prisustvujemo otvaranju vinoteke koja u svakom smislu pomera granice kada je iskustvo kupovine ili degustacije vašeg omiljenog pića u pitanju.

Šta je novosadska Krivina i šta vam nudi?

Iako je moramo svrstati u kategoriju vinoteka, možemo reći da sam koncept usluge koju ćete u ovom lokalu iskusiti nije nešto na šta ste do sada navikli.

Vinoteka KRIVINA (Novi Sad) – Nov način uživanja i kupovine

Pre svega, pri samom ulasku u u objekat (na uglu Sremske i Maksima Gorkog u Novom Sadu) shvatićete da se pri njegovom uređenju mislilo o svakom detalju. Kombinacija punog drveta i metala, fantastično osvetljenje, unikatan (ručno izrađen) nameštaj – sve je podređeno vašem užitku.

U skladu sa sloganom „Mi kreiramo hedonizam“ iskusni tim Krivine pobrinuće se za to da iz ove vinoteke izađete sa pregršt vrednih informacija o svom izabranom piću, ali i sa jednim nezaboravnim iskustvom.

Marko Španić (iskusni novosadski somelijer) pomoći će vam da otkrijete potpuno novu dimenziju sveta vina i cigara. Sa druge strane, barista Luka Njagojev će vam na raspolaganju za sva pitanja iz sveta jakih pića i naravno kafe.

Slogan KRIVINE – „Mi kreiramo hedonizam“

Kada je reč o ponudi, Krivina vam nudi preko 400 etiketa vina, preko 70 etiketa vrhunskih srpskih rakija, oko 90 etiketa spirita (viski, konjak, rum) i preko 50 cigara u kojima ćete moći da uživate na licu mesta.

Uz navedeno, u vinoteci ćete moći da pazarite i vrhunski „aksesoar za hedoniste“. Pronaći ćete upaljače, sekače za cigare, čaše za vino i spirite, pa čak i čuveni GlenCairn za uživanje u viskiju.

Ako ste mislili da je ovo sve, Krivina će vas tek sada ostaviti bez teksta. Kada se radi o pomenutom „uživanju na licu mesta„, ova vinoteka pomera granice kvalitetom i konceptom usluge.

Kuća rakije i vina – Novi koncept uživanja u piću

Verovali ili ne, u Krivini ćete moći da probate sve što se nalazi na policama i to na čašu.

KRIVINA Novi Sad – Mogućnost kupovine na čašu

Da, dobro ste čuli! Svaku etiketu vina i jakih pića koja se nalaze u vinoteci, moći ćete da probate i platite na čašu. Koncept funkcioniše tako da je cena za svako piće izražena na dva načina cena za flašu (maloprodajna cena na koju ste navikli) i cena za flašu (cena flaše podeljena sa brojem normativa za čaše koje u nju staju). Servis prirodno doplaćujete sa simboličnih 100 dinara po čaši, što je za ovakav nivo ponude i usluge sasvim opravdano.

Dakle, u praksi to znači da ćete jedan Macallan 15 YO, čija je maloprodajna cena nešto niža od 12000 dinara, moći da probate po ceni od 650 dinara (550 din. + 100 din.). Nije li to neverovatno?!

Krivina će vam omogućiti da sva ona vina i destilate za koje ste se pitali kakvog su ukusa, probate po ceni koju svaki istinski hedonista može sebi priuštiti, barem jednom mesečno.

Naravno da u jednom kratkom tekstu ne možemo popisati sve ono što vam ova vinoteka može ponuditi. Uostalom, i nema potrebe. Ovakvo iskustvo morate doživeti sami.

Zato, pozivamo vas da posetite Krivinu, probate barem nešto od svega što ona može da vam ponudi, i obavezno nam javite utiske! Za lakše snalaženje, ispod možete pronaći tehničke informacije!

Naziv: KRIVINA (Kuća rakije i vina)

Ulica Sremska broj 9 (ugao Sremske i Maksima Gorkog)
21 000 Novi Sad

  • od ponedeljak do četvrtak: 09.0023.00
  • petkom i subotom: 09.0001.00
  • nedeljom: 12.0023.00

Domaćinu se zahvaljujemo na prilici da budemo među gostima koji će prvi videti i probati nešto iz ove sjajne ponude. Vama ispod prenosimo još jedan deo atmofere sa otvaranja Krivine.

(Visited 4.475 times, 1 visits today)

Prijavite se na naš newsletter!

Close