O nama

O nama

Ako bismo morali jednom rečju da objasnimo kako i zašto je Gušt nastao, onda bi ta reč sasvim sigurno bila uživanje. Iz čistog užitka, tehnologija proizvodnje jakih pića i vina postala je naša profesija, a kasnije, kako su se prohtevi povećavali, tako je i prirodna želja da naš užitak podelimo sa vama rasla.

Istraživanje sveta vina i jakih alkoholnih pića odvelo nas je na razna mesta. Na tim mestima, mnoge tajne vrhunske proizvodnje su otkrivene. Neke autentične lične priče su ispričane. Mnoga poznanstva su stvorena. Znanje o neverovatnoj istoriji ovih alkoholnih pića se konstantno nadograđivalo, a sve to zajedno, za nas je predstavljalo pravo zadovoljstvo.

gušt ili gust potiče iz italijanskog (ital. gusto), gde znači ukus, a u našem jeziku označava i zadovoljstvo, uživanje, ćud, prohtev.

Rečnik SANU 

Smatrajući da uprkos mnogim različitostima, svi ljudi imaju istu ćud, odlučili smo da naše priče podelimo sa vama, verujući da će se naš i vaš ukus poklopiti. Reagujući iskreno, čulima i duhom, pod okriljem stečenih znanja kroz struku, pažljivo biramo šta će se naći na listi naših užitaka i sve to bezrezervno delimo sa vama. Naša misija je zapravo vrlo jednostavna. Mi, svakodnevno tragamo za guštom i uvek smo spremni da to i podelimo sa vama.

(Visited 1.120 times, 1 visits today)

Prijavite se na naš newsletter!

Comments are closed.

Close