Vinogradarski rejoni Srbije

Sve o putevima vina Srbije na jednom mestu.

U jedno smo sigurni – vi volite vina! Bilo da ste početnik, amater koji nesigurno korača kroz božanski svet nektara koji život znači, ili ste iskusni ljubitelj i poznavalac etiketa – Mapa Vinogradarski rejoni Srbije je vredna vaše pažnje.

Odakle da počnete i kuda da se krećete – sve je tu,  na klik od vas.

Dostava

Mapu šaljemo gde god u Srbiji da se nalazite. U najvećem broju slučajeva, dobićete je u roku od 24 sata od poručivanja

Verodostojnost

Svi podaci su usklađeni sa zvaničnom rejonizacijom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije

Sigurnost

Niste zadovoljni? Nema problema, u roku od 30 dana možete nam vratiti proizvod a mi ćemo vam vratiti novac

Jedinstveni vodič kroz vinske puteve naše zemlje

Verujemo da poštujete regionalni vinski zanos i trud, i baš tu se naš put sreće sa vašim. I to vinski put. Za vas smo kreirali mapu koja će vam datu prezicnu putanju kroz vinogradarske rejone Srbije. Možda je vaš cilj da putujete vinskim ukusima kroz Srbiju, ili želite da napravite obilazak određenih rejona – ova mapa će vam u svakom slučaju dati neophodnu strukturu.

Svi podaci su verodostojni i usklađeni sa rejonizacijom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije.

Mapa sadrži najinteresantnije podatke o vinogradarskim rejonima Srbije, njihov geografski položaj, podatke kao što su broj vinarija na određenom područuju kao i objašnjene odlike svakog pojedinačnog rejona. Kreirali smo mapu posvećujući pažnju svakom detalju i zato ona postaje vaš najvredniji resurs sa informacijama o vinarstvu Srbije.

Bogat sadržaj

Slikovito smo prikazali 22 rejona, 3 regiona i najvažnije informacije o njima. Sve to je sada na jednom mestu.

Preciznost

Nema nedoumica ili metafora – sve je praktično i jasno kao dan.

Mapa Vinogradarski Rejoni Srbije

Korisne informacije

Brojevi o vinarstvu koje ćete lako razumeti i koji će vam biti od koristi.

Funkcionalnost

Način izrade i dimenzije omogućavaju višenamensku upotrebu, stavljajući funkcionalnost u prvi plan.

Šta su vinoljubci rekli o mapi?

Iz ugla profesora Poljoprivrednog fakulteta i kao kolega iz struke, mogu reći da me je mapa prijatno iznenadila. Jasno, precizno i dobro formulisano - i više nego što sam očekivala.
Tijana Urošević
Poljoprivredni fakultet
Ukoliko i vaša lepša polovina obožava vina, i želite da je iznenadite kreativnim poklonom, ova mapa ispuniće vaša očekivanja. Verujte mi, znam iz iskustva.
Damir karan
Web dizajner
Poštovane kolege, veoma sam zadovoljan ovim kvalitetno izrađenim, jako informativnim i tačnim profesionalnim rekvizitom. Tek kada se ovako sistematično i grafički veoma efektno predstavi bogat diverzitet teroara sa kojim naša zemlja raspolaže, može se doneti samo jedan zaključak - impresivno!
Marko Marjanović
Vinski bloger i somelijer
Kao ljubitelj vina, u ovu mapu zaljubila sam se na prvi pogled. Konačno mogu da istražujem vinarstvo Srbije i planiram vinske ture jer sada imam pravi vodič, i precizne informacije.
Lana Glišović
Vinski entuzijasta

Ostalo je samo da nam kažeš, kakvu mapu želiš?

Ikonica-poster

Želim sam/a da je uramim.

Dobijate mapu koju možete uramiti kako želite, sve zavisi od vaših preferenci i ukusa. Dimenzije postera su 70x50cm i stići će vam upakovan u kartonsku hilznu gde može bezbedno da sačeka svoj novi ram.

Ikonica-ram

Želim da bude uramljena.

Za vas koji volite da mi mislimo o svim pojedinostma, ovo je idealna opcija. Mapa dolazi spremna u vaše ruke da je postavite gde god želite sa ramom u beloj ili crnoj boji. Vi birate!
(Visited 3.041 times, 1 visits today)
Close